Sluiten
Book Your Reservation

Massages

Hoofd- nek- en schoudermassage (30 min.)

Stress wordt met warme etherische oliën uit uw lichaam gemasseerd door onze ervaren schoonheidsspecialistes.

Prijs
  • €39

Ontspannende voet- en beenmassage (30 min.)

Ideaal voor wie last heeft van vermoeide benen.

Prijs
  • €39

Relaxatiemassage van het lichaam (55 min.)

De relaxatiemassage of ontspanningsmassage is de meest bekende massage. Het is een volledige lichaamsmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën, die elk hun specifieke werking hebben. Dit is een ontspannende massage die het lichaam weer in balans brengt.

Prijs
  • €65

Balinese kruidenstempel massage (55 min.)

De kruidenstempelmassage is een massage met warme kruidenbundels. De kruidenstempel bevat kruiden met een reinigende, activerende en ontspannende werking zoals echte kamille, lavendel en citroenmelisse. De heerlijke geur en de warmte gecombineerd met rustgevende natuurmuziek laten u even alles vergeten. U herontdekt uw zintuigen.

Prijs
  • €75

Hot Stone massage (55 min.)

Eén van de mooiste en de meest intense massages is de Hot Stone massage. Bij deze lichaamsmassage gebruiken we afgeronde basaltstenen. Dit zijn vulkanische stenen die onder invloed van water en zand door de eeuwen heen gepolijst zijn. De Hot Stone massage is een unieke ervaring. De warmte, de druk van de stenen en de heilzame werking van essentiële oliën bezorgen u een licht gevoel.

Prijs
  • €65

Ayurvedische oliemassage (55 min.)

Ayurvedisch betekent letterlijk kennis (vede) van het leven (ayur). Een Ayurvedische massage is een zachte lichaamsmassage, zuiverend en ontspannend, helend voor lichaam en geest. Kortom: een genot voor de zintuigen.

Stapsgewijs wordt uw hele lichaam gemasseerd.

Prijs
  • €70

Candle massage (55 min.)

Prijs
  • €79

Oorkaarstherapie (30 min.)

Oorkaarstherapie is een Indiaans gebruik. Het is rustgevend voor lichaam en geest. Het schouweffect van de oorkaars en de kracht van de trilling die ontstaat door de warmte van de vlam geeft een lichte massage aan het trommelvlies. De reflexpunten worden daardoor gestimuleerd. Dit zorgt voor een ontspannen en behaaglijk gevoel. Oorkaarstherapie is rustgevend en vermindert spierspanning door stress. Het is ook heilzaam bij hoofdpijn en neus-, keel- en oorproblemen.

Prijs
  • €45