Sluiten
Book Your Reservation


Overnachting

Op slechts 10min. rijden kunt u luxuues overnachten in hotel ‘De Lindehoeve‘.

Hotel – ‘De Lindehoevebiedt chique kamers met designelementen. Deze luxe-accommodatie ligt in het natuurgebiedGerhagen‘. Het hotel is gevestigd in een rustige natuurlijke omgeving omringd door toeristische trekpleisters.

Het recent gerenoveerde complex is smaakvol ingericht met de nodige moderne faciliteiten. De gezellige ontbijtruimte, van waaruit je zicht hebt op het verwarmde zwembad, en bar met open haard, nodigen uit om heerlijk te relaxen. De kamers hebben allemaal een flatscreen-tv, gratis WiFi, een bureau, een minibar met drankjes en koffie. In alle kamers vindt u een zithoek en een luxe badkamer met bad of douche.

Elke kamer biedt toegang tot een tuinterras. Het verblijf sluit aan op het uitgebreide wandel-, ruiter– en fietsroutenetwerk. Bij de receptie kunt u gratis wandel– en fietsroutes krijgen. In de nabije omgeving is er een manege voor wandelingen te paard. Wie liever de streek met een vespa verkent, kan die ter plaatse huren. Het gebied is omgeven met talrijke ontspanningsmogelijkheden: tavernes, restaurants, … Het omliggende landschap biedt een ideale gelegenheid om van de natuur te genieten.

www.lindehoeve.be

banner compositie