Sluiten
Book Your Reservation

Kleur en stijladvies

Kleuranalyse

Staat u geregeld te twijfelen voor de spiegel? Weet u niet welk kleurtype u bent? Dan is het hoog tijd voor een professionele kleuranalyse bij La Nostra Vita!

Hoe verloopt een kleuranalysenuancier

Onze kleurenconsulente verwelkomt u met een drankje. Met een vragenlijst neemt ze de tijd om u tijdens een gemoedelijke babbel beter te leren kennen. Na dit gesprek volgt de eigenlijke analyse. Bij het kleurenadvies gaat de kleurenconsulente stapsgewijs op zoek naar kleuren die in harmonie zijn met uw natuurlijke uitstraling. Hierbij gaat ze uit van de kleurkenmerken die u in uw uiterlijk meedraagt: uw haarkleur, de kleur van uw ogen en de natuurlijke tint van uw huid. Aan de hand van die gegevens bepaalt ze uw kleurtype.

Een gepersonaliseerde make-upkleurenpas en haarkleurpas kan u bijkomend bestellen na de kleuranalyse.

De kleurenconsulente van La Nostra Vita kan ook gereserveerd worden voor meerdere personen. Zo krijgt uw vriendinnenavond een aangename invulling!

Prijslijst kleuranalyse
  • Kleurenanalyse : 78€
  • Kleurenpas : 47€
  • Haarpas : 37€

 

Stijladvies

Als u iemand voor het eerst ontmoet, bepalen de eerste vier seconden van de ontmoeting uw beeld van die persoon. Uw uitstraling optimaliseren is dus ontzettend belangrijk.U voelt zich zelfverzekerd in uw outfit als u weet welke kleding u best draagt om uw lichaam tot zijn recht te laten komen. Droom niet langer van een shopdate met Jani Kazaltzis maar maak een afspraak met onze minstens even sympathieke stijlconsulente!

Hoe verloopt een stijladviesstijl

Onze stijlconsulente verwelkomt u met een drankje en een vlotte babbel. Daarna maakt ze een nauwkeurige lichaamsanalyse. Op basis van uw lichaamsvormen, persoonlijkheid en levensstijl adviseert zij u over de kleding die best bij u past.

Met het stijladvies van La Nostra Vita behoren miskopen tot de verleden tijd. U ontdekt welke kledingstijl u op het lijf geschreven is tijdens een gesprek met de stijlconsulente. Uw uitstraling krijgt een boost omdat u nu weet welke kleding het best bij uw lichaamsvormen en temperament past. Combineert u het stijladvies met een kleurenanalyse dan bent u klaar voor een complete metamorfose!

Enkele dagen na uw afspraak met de stijlconsulente ontvangt u uw gepersonaliseerde stijlgids, waarin al de besproken raadgevingen en persoonlijke aandachtspunten verwerkt zijn.

Prijslijst stijladvies
  • Stijladvies inclusief gepersonaliseerde stijlgids :95€
  • Combinatie kleur en stijladvies inclusief kleurenpas en stijlgids :205€
  • Haarpas : 37€